Onbekend terrein: van Baarsen

Voor het project Onbekend terrein ben ik bij een flink aantal bedrijven geweest. Zo ook bij van Baarsen Buisleidingen op locatie nabij station Amsterdam Amstel.

Onbekend terrein: DS Bouw

Voor het project Onbekend terrein ben ik bij een flink aantal bedrijven geweest. Zo ook bij DS Bouw en Burgy Bouwbedrijf op locatie in Schiedam.

Project: Onbekend Terrein

Het is zover! Het voelt prachtig nu het moment om te exposeren met enkele beelden uit mijn project met de naam Onbekend terrein zo dichtbij komt!

Light Graffiti en Cutout Animatie Workshop

Het was vandaag weer zover! We zijn weer te gast geweest op het CKE in Eindhoven voor een workshop sessie. Deze keer hebben we meegedaan aan 2 workshops i.p.v. 1. Dit om de groepsgrootte wat kleiner te maken en om te kijken of de workshop Cutout animatie ook in de toekomst een boeiende toevoeging kan zijn voor mijn leerlingen naast de workshop Light Graffiti.

Van Brownie box camera’s tot Polaroid!

Afgelopen les hebben we de geschiedenis van de fotografie weer behandeld. Ik kan me niet anders voorstellen dat het ontzettend waardevol is voor leerlingen om te weten dat fotografie, zoals we dat nu kennen, enkel mogelijk is door de combinatie van 3 technieken.