Light Graffiti en Cutout Animatie Workshop

Het was vandaag weer zover! We zijn weer te gast geweest op het CKE in Eindhoven voor een workshop sessie. Deze keer hebben we meegedaan aan 2 workshops i.p.v. 1. Dit om de groepsgrootte wat kleiner te maken en om te kijken of de workshop Cutout animatie ook in de toekomst een boeiende toevoeging kan zijn voor mijn leerlingen naast de workshop Light Graffiti. Het is vandaag weer duidelijk geworden dat het uiteindelijk echt gaat om het ondergaan van een creatief proces boven een super perfect eindresultaat. Plezier hebben in het makersschap, dat is het voornaamste! En dat er dan ook nog prachtige resultaten uitkomen, geweldig, toch?

Hieronder zie je wat voorbeelden van de Cutout Animatie workshop:
IMG_0157

3

En de volgende is gemaakt door mijzelf:
1

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van foto’s uit de Light Graffiti workshop:
IMG_0038

Met dank aan:

Angeline Maas (Beeldentemmers)
Stef Fie
CKE Eindhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image